綠悠雅苑 Greenview Villa 業主討論區

搜索
 距離「綠悠雅苑」關鍵日期:
樓主: 老陳

綠悠區議會選區分界圖,本區區議員資料。

票投OLD SEAFOOD,如他勝出,只是錦上添花,
他的票倉從來不在綠悠,功勞終歸舊街坊,服務的依然是FRIEND底舊村民。
何必浪費自己的一票呢?

再看宣傳單張,高下立見!
一個只懂SELL蛇齋餅,反觀另一個SELL生活理念及社區持續發展。

再加上OLD SEAFOOD柒出全港的價值觀,請各鄰居慎思。
2019-05-13 HK01
https://www.hk01.com/18%E5%8D%80 ... %E5%88%B09%E6%94%AF

票投素人坐和望嬴,無論勝負,雙方都見到綠悠居民的新力量,
有能力左右大局,才會有人真正尊重你!

呢個OLD SEAFOOD, 成日話自己獨立, 但蛇齋餅的手法, 同香港最大黨又最鍾意蛇齋餅的手法去吸引人的, 完全一樣, 恥與為伍.

蛇齋餅要盡取,但投票時記得選一個代表你的人。

上次我哋呢個選區D侯選人個個都疑似係親建制,我唯有投白票。今次應該有多D選擇,大家一定要投票。香港人,加油。

mctreat1022 發表於 2019-10-8 17:01
蛇齋餅要盡取,但投票時記得選一個代表你的人。

liked

上次我哋呢個選區D侯選人個個都疑似係親建制,我唯有投白票。今次應該有多D選擇,大家一定要投票。香港人, ...

liked

有選擇一定唔投『獨立』

原來陳議員有份推動41A做特快 41A真係出旺角真係超方便

搬入黎咁耐都無見過佢, 係今年見到有競爭對手異常勤力...
好彩呢度唔俾收政治宣傳單張, 我都唔想見到佢D 工作報告...

Mandy 發表於 2019-10-9 13:19
搬入黎咁耐都無見過佢, 係今年見到有競爭對手異常勤力...
好彩呢度唔俾收政治宣傳單張, 我都唔想見到佢D 工 ...

係呀, 放心, 呢排就選, 你會唔想見都經常見到, 恐怖過鬼節.