綠悠雅苑 Greenview Villa 業主討論區

搜索
 距離「綠悠雅苑」關鍵日期:
查看: 4927|回復: 15

有無二座的戶主請介紹用了那些牌子雪櫃及洗衣機

如標題可有實際用家提供一下? 雪櫃和洗衣機,放到在那位置內及運行有否燥音?〈型號,及價錢〉

雪櫃用panasonic NR-C37BMH-P3,九千幾
洗衣機用三星WW70J4213IW/SH,三千幾四千,噪音一定有架喎。

雪櫃:Panasonic NR-C37BMH-P3,7千幾
洗衣機:白朗洗衣乾衣機 WFD711A,5千2百幾,感覺超值

yun 發表於 2015-10-17 14:56
雪櫃用panasonic NR-C37BMH-P3,九千幾
洗衣機用三星WW70J4213IW/SH,三千幾四千,噪音一定有架喎。 ...

唔該晒。

yiyuppy 發表於 2015-10-20 09:11
雪櫃:Panasonic NR-C37BMH-P3,7千幾
洗衣機:白朗洗衣乾衣機 WFD711A,5千2百幾,感覺超值  ...

唔該晒你。

洗衣機用緊HITACHI BD-W80XWV,$6780,非常靜,而且有得內外自動清洗部機,推薦。
雪櫃就MISHUBISHI,MR-B42S,$10180,感覺良好,五門但幾SLIM,而且五個門都係獨立控制,之前睇HITACHI五門,下面個4個門唔係獨立分開,冷氣係共用,無咁好。

我買咗白朗WFA1076A $3100

Jun 發表於 2015-11-4 19:21
洗衣機用緊HITACHI BD-W80XWV,$6780,非常靜,而且有得內外自動清洗部機,推薦。
雪櫃就MISHUBISHI,MR-B4 ...

請問日立洗衣機,係咪唔駛飛項? 駛唔駛改喉?
thx..

bebeto 發表於 2015-11-5 00:18
請問日立洗衣機,係咪唔駛飛項? 駛唔駛改喉?
thx..

我都係用緊同一型號,唔洗飛頂改喉

rola1219 發表於 2015-11-5 02:48
我都係用緊同一型號,唔洗飛頂改喉

THX...