綠悠雅苑 Greenview Villa 業主討論區

搜索
 距離「綠悠雅苑」關鍵日期:
查看: 3381|回復: 14

討論區的問題

呢個討論區表面上好似方便咗好多業主既交流,但有無諗過所有內容都俾人監視緊?因為屋苑有好多資訊都係响度睇,就好似我果日搬廚房瓦片和廁所膠邊防水位,執漏人員竟然話你無睇討論區咩?廁所位膠邊係咁架,設計問題,你上去睇清楚邊d野會幫你執邊d野唔幫你執,清楚哂先報執漏啦!

比我屌7佢啦~ (佢都交左駁屌申請表)叫你黎睇.你叫我睇討論佢. 要你黎乜. 個討論區公開.而唔係佢地所謂官方發布區.
設計問題.即係有問題啦~ 有問題有錯要改架嘛.  落管理處搞搞條友啦.
呀. 仲有.佢地好鐘意用無來電打黎架喎.無來電唔表是常識吧! 仲好意思講搵左你好耐.呢班後生仔真係.一片光明

agree Evolve, 係個個人的問题同討論区無關

三座哋負責跟的好好人

係呀, 負責3座的吳先生和他手下余先生, 答應過的不會反口, 佢自己亦親身在單位入面看, 我亦讚了他幾次。

遇到有責任心既人就好了

Evolve 發表於 2015-10-2 11:40
比我屌7佢啦~ (佢都交左駁屌申請表)叫你黎睇.你叫我睇討論佢. 要你黎乜. 個討論區公開.而唔係佢地所謂官方 ...

"仲有.佢地好鐘意用無來電打黎架喎.無來電唔表是常識吧! 仲好意思講搵左你好耐.呢班後生仔真係.一片光明"
其實你有冇諗吓人地D處境 ---- 公司冇提供手電, 佢為方便自己做事, 要用自己的電話同客戶聯絡, 都要顯示個電話號碼? 如果佢唔用自己個電話, 下下要返寫字樓打, 咁0既效率你接受嗎?

負責3座的吳先生, 第一次打來就講低佢电話号碼, 而且身在我單位逐様講, 換玻璃也做足, 下星期換哂, 只欠大門

AhSang 發表於 2015-10-8 08:35
負責3座的吳先生, 第一次打來就講低佢电話号碼, 而且身在我單位逐様講, 換玻璃也做足, 下星期換哂, 只欠大 ...

唔係個個都好似你咁好彩, 我個單位搞咗幾個月, 乜都未做, 直到放完假, 裝修完再去重新落單, 佢先同我跟進, 話咁快就搞掂, 真係冇佢咁好氣

Tower1J 發表於 2015-10-8 08:01
"仲有.佢地好鐘意用無來電打黎架喎.無來電唔表是常識吧! 仲好意思講搵左你好耐.呢班後生仔真係.一片光明" ...

我無要求佢用手電打比我. 只係有手尾.比我跟進返啦. 搵人甘鬼鼠. 定想做到搵唔到個客. 個客又無追就完呢?
甘大個屋苑.MSC無固網電話號碼?   
純發表