綠悠雅苑 Greenview Villa 業主討論區

搜索
 距離「綠悠雅苑」關鍵日期:
樓主: Jomo

綠悠雅苑查詢/投訴記錄表

整電閘已經可以解決.

wh10a 發表於 2015-9-7 11:28
整電閘已經可以解決.

整電閘開晒度門之後關埋度門差唔多要成分鐘......中間好多時間俾人跟入去....如果加sensor.....基本上度閘只會不斷開關.....而家只係要業主順手關埋度門.....如果你拎住好多野....d保安又會幫你關.....

kobe_matthew 發表於 2015-9-7 11:58
整電閘開晒度門之後關埋度門差唔多要成分鐘......中間好多時間俾人跟入去....如果加sensor.....基本上度 ...

我見過幾次有人出入也無關閘, 可能D人仲未習慣要人手關, 之後就有人跟住入左去, 保安都無理, 唔知係咪住戶TIM. 外來者要入侵,甚麼閘也可以, 只係安電閘方便叻,同保安無關連.

wh10a 發表於 2015-9-7 12:17
我見過幾次有人出入也無關閘, 可能D人仲未習慣要人手關, 之後就有人跟住入左去, 保安都無理, 唔知係咪住 ...

我啱啱走有人順便入都比保安截停問 , 基本上都未見過可以掂行掂過 , 反而我自己啪卡入都比保安問

頭先係樓下電梯大堂都有個阿姐問我係咪同前面位送貨哥哥一齊  叫我登記

taikin 發表於 2015-9-7 12:22
我啱啱走有人順便入都比保安截停問 , 基本上都未見過可以掂行掂過 , 反而我自己啪卡入都比保安問

頭 ...

可能已經有住戶反映呢個問題改善了, 係就好了

taikin 發表於 2015-9-7 12:22

頭 ...

反而我黎果陣保安會要求跟住入既人拍卡,我照拍佢仲「唔該」我。

開閘關閘咁煩,不如裝地鐵入閘機算啦

見過有人出去時好大力推度門之後彈返轉頭,當然只能夠返轉頭少少,但果個人無理度門就咁行左去,如果度門成日都畀人咁粗暴對待遲早成隻跌落黎

Tower1J 發表於 2015-9-7 11:11
佢地最叻叫留電話, 但永遠唔識覆電話

我留言話取消執漏即覆
仲要打嚟跟進:「你今日係咪上嚟簽取消」
比佢吹脹,執漏有跟得咁好就唔駛取消啦

俾我都激氣