綠悠雅苑 Greenview Villa 業主討論區

搜索
 距離「綠悠雅苑」關鍵日期:
返回列表 發新帖
樓主: mukwo

[Tower 3] 3座D室中高層

你地就好喇 揀到 D, 到我去的時候 D 已經無晒, 得返 C, 仲要少少... 個 "醜" 真係好緊要

desperate 發表於 2015-7-28 20:50
你地就好喇 揀到 D, 到我去的時候 D 已經無晒, 得返 C, 仲要少少...  個 "醜" 真係好緊要 ...

我我地選樓號碼排到九百幾,以為會好少選擇,點知咁多人放棄,成全我咯

mukwo 發表於 2015-7-28 20:55
我我地選樓號碼排到九百幾,以為會好少選擇,點知咁多人放棄,成全我咯 ...

係咪即係個次序編號 ? 我成 2700 幾

樓主厠所右手邊係咪去水位,還是左邊都有?
因為同我3座屋一樣,驗樓師傅講有機會開錯位,就咁補返,你再仔細望望丫。

係喎!你好細心,我個D單位開左面架!但水傾右,我相信右邊呢個先啱!

mukwo 發表於 2015-7-27 23:51
到我地选楼时,已经系最好选择,好既单位都俾人地要左啦。

你是不是好早选择的?我选的时候没有留意3座D有没有高层了,选择了2座高屋

美美, 如果覺得現單位不夠好, 應想一想糾正辨法, 譬如明年底賣走換另一間私樓。只回想3年前揀樓情況, 無乜用, 問人當時係点, 我想亦不會有結果。妳3年前揀樓不一定錯, 後來回想有好些選擇, 時有發生, 沒大不了, 不應介懷。