綠悠雅苑 Greenview Villa 業主討論區

搜索
 距離「綠悠雅苑」關鍵日期:
返回列表 發新帖
樓主: greenview123

曱甴 & 狗 嘅問題

無錯, 我唔知你地果層垃圾房咩環境,但我果層時不時就有垃圾袋無綁好,又就咁擺係地下,佢地諗住清潔阿姐24小時on call幫佢地清理?
有曱甴唔係話無原因既
垃圾房臭唔係話無原因既

kenleee 發表於 2019-8-1 16:38
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發 ...

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。

管理費同人工一樣,加係正常,我覺得一啲都唔貴喎,而家乜都升,除非你想大跌市,經濟大蕭條,咁就乜都減

真係多左好多 大大隻既 曱甴

有時係 廚房果個 工作平台入屋, 有時係 露台入屋

唔係定時除蟲? 點解咁多...小弟好L驚曱甴,而家一入黑 好焗 都要關晒所有窗同門 @@

方不白 發表於 2019-8-11 15:40
真係多左好多 大大隻既 曱甴

有時係 廚房果個 工作平台入屋, 有時係 露台入屋

一樣,勁多曱甴...

如果係垃圾房有蟑螂,會唔會應該係正門爬入黎﹖
如果係露台或工作平台入黎,有可能係鄰居養緊……

803 發表於 2019-8-2 00:59
人可以無錢但唔可以無知,但放心無知有得求,可以從學習中改變。

1. 垃圾房點解多曱甴無得怪晒清潔公司 ...

師兄點讚